2020

De tijd waar we nu in leven is niet bepaald een feestje geweest. Mensen hebben weken lang aan huis gekluisterd gezeten en dierbare zijn helaas aan ons onttrokken. Gelukkig is er een licht aan het einde van de tunnel te bespeuren en kunnen er kleine versoepelingen doorgevoerd worden.

Zoals eerder aangekondigd zal er dit jaar geen Grenslandevent ’20 weekend plaatsvinden. Maar dat neemt niet weg dat er alternatieve (kleinschaligere) mogelijkheden zijn.

In de vorm van onze eigen Community Celebration Events willen we na goed beraad en na de versoepelingen vanuit de overheid toch op een ludieke manier stil staan bij inmiddels 11 jaar Grenslandevent.

Back to Basic GEANNULEERD

Datum: Zaterdag 22 augustus 2020
Tijd: 15:00 – 17:00
Lokatie: Gemeenschapshuis “De Schakel”

Link: https://coord.info/GC8T8YD


Vanwege de geldende maatregelen rondom de COVID-19 virus willen we jullie toch nog wel wijzen op de verordening vanuit de overheid (zie de link door op het plaatje te drukken).

Hierbij nog een kleine opsomming van de maatregelen en dit zullen we moeten respecteren om dit event doorgang te kunnen laten vinden:

  • Houd (zoveel mogelijk) 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren
  • Houd je aan de looproute die door de organisatie wordt uit gezet
  • Mocht je jezelf niet goed voelen (verkoudheid/ griep/ snotteren/ hoesten), blijf dan thuis en zorg goed voor jezelf!
  • De geldende regels kunnen vlak voor het event nog veranderen maar dan proberen wij jullie hiervan op de hoogte te brengen middels de listing
  • BELANGRIJK: DE ORGANISATIE KAN TEN ALLER TIJDE HET EVENT STAKEN WANNEER DE HIERBOVEN GENOEMDE RICHTLIJNEN NIET WORDEN NAGELEEFD!