Activiteiten

Dit jaar worden er diverse kleine evenementen georganiseerd op weg naar het 10-jarig jubileum. Kijk hier voor een overzicht en geniet met ons mee…

 

 

Alle activiteiten tijdens het Grenslandevent weekend vinden plaats op Camping Riestenblik in Leende
(N 51° 19.369 E 005° 32.926).

 

Vrijdag 20 september

Vanaf 10:00 uur kunnen de kampeerders hun plekje opzoeken op de camping. Reserveer een slaapplaats via ons reserveringsformulier!

Tussen 17:00 en 19:00 zal er een frietwagen aanwezig zijn, waar je tegen schappelijke prijzen frietjes en/of snacks kunt kopen.

Vanaf 20:00 uur start de quiz. Teams kunnen strijden om een ereplaats in onze “hall of fame”. Elk team heeft maximaal 2 uur om opdrachten uit te voeren: https://coord.info/GC865HN.

Daarna wordt de avond voortgezet bij het knapperend kampvuur, onder het genot van een hapje en een drankje. De bar is open!

 

Zaterdag 21 september

Het jaarlijkse Grenslandevent wordt dit jaar uitgebreid met een feestavond! Meld je nu aan voor de fiëstagrill of als deelnemer van de talentenjacht.

Wat kunnen we vanaf 10:00 uur allemaal verwachten?

  • Gratis boekje met een diversiteit aan nieuwe caches in ons thema “verleden-heden-toekomst”. Deze caches kunnen in GPX formaat in je GPS geladen worden, of je kunt zelf een GPX bestand downloaden op je telefoon.
  • Merchandise! Naast onze eigen merchandise zal er een winkeltje aanwezig zijn met diverse geocaching spulletjes. Ook hebben we dit jaar een verrassend unicum … wordt vervolgd.
  • Workshop en helpdesk voor iedereen. We hebben een aantal ervaren trainers die al je vragen kunnen beantwoorden, maar je kan ook gratis deelnemen aan een van de workshops. Geef je wensen door aan de helpdesk!
  • Tombola/loterij met prachtige prijzen. Lootjes kunnen tot 16:00 uur gekocht worden, het moment dat de prijsuitreiking zal plaatsvinden.
  • Fiëstagrill rond 17:30. Voor iedereen toegankelijk! Wil je ook mee genieten van de diverse lekkernijen? Meld je dan tijdig aan via het aanmeldformulier!
  • De feestavond begint om 20:00 uur en zal in het teken staan van toekomstige talenten. Wil jij deelnemen, dan kun je je hier aanmelden. De bar is open!

Natuurlijk staat gezelligheid en saamhorigheid weer voorop: https://coord.info/GC865HR.

 

Zondag 20 september

Op zondag ronden we rustig af met om 9:00 uur het beroemde ontbijt met brood, spek en eieren: https://coord.info/GC865HW. Met dank aan onze sponsoren!