Camperplaats

Wat is het snel gegaan met de campingplaatsen, fijn voor de mensen die al een plekje hebben, minder voor de mensen die net achter het net hebben gevist.

Gelukkig zijn er nog vele andere overnachtingsplaatsen, we helpen je graag aan een lijstje.

Voor de campers hebben we ook goed nieuws, Camperplaats Budel (2 km verderop) doet normaal niet aan reserveringen. Voor ons maakt hij echter graag een uitzondering.

Als je je via onze site aanmeld en aangeeft dat je een plekje op de camperplaats wilt reserveren wij deze voor je, helaas wel tegen hun tarieven. Uiteraard kan je desgewenst bij de GLE camping op de wachtlijst blijven staan.

http://www.grenslandevent.nl/kamperen/

Let op bij de camperplaats is alleen plaats voor campers, ook geen bijzettentjes en er zijn geen sanitaire voorzieningen.

€9,50 per nacht zonder stroom en voor stroom €2,50 per nacht extra, afrekenen gaat niet via ons maar rechtstreeks bij de camperplaats.

Voor meer informatie:

https://www.campercontact.com/nl/nederland/noord-brabant/budel/29354/camperplaats-camperplaats-budel.aspx

Let op om een plekje te reserveren alleen via de GLE website.

Camping is al VOL

Lieve GLE, campinggasten, we zijn overweldigd door de vele snelle aanmeldingen. Helaas hebben we nu een wachtlijst moeten beginnen omdat alle beschikbare plaatsjes al bezet zijn.
Er zijn meerder campings in de buurt wil je daar tips voor dan helpen we je graag.
Zo kan je ook in de nabije omgeving overnachten en hoef je niks te missen van het GLE.

De voorbereidingen zijn weer begonnen!!

Beste GLE-fans.

Het eerste kwartaal van 2017 zit er weer bijna op. Wij als GLE team maken ons dan weer op voor een fantastisch nieuw GLE.

Staat de datum al in de agenda?

15-16-17 september GLE17

De eerste brainstorm sessies hebben al weer plaats gevonden.

Iedereen was al weer snel op dreef en onze fantasy sloeg al snel op hol.

Om zelf ook alvast in de stemming te komen, kunt u natuurlijk onze winkel bezoeken.

Winkel

Terugblik

Het is weer voorbij het GLE16, wat hebben we GENOTEN. Het weer werkte mooi mee. De camping was afgevuld vol. Dat er dan wat stroom doorgelust moet worden, soms even wachten op toilet of douche nemen we dan op de koop erbij toe. De organisatie heeft alles in goed banen kunnen leiden, maar dat had niet zonder de medewerking van de gasten gekund.
Wij als organisatie bedanken dan ook de gasten voor een TOP weekend op beide locaties, Svr Camping De Hoef Budel en Café-Zaal de Wielerbaan, daarbij willen we de catering van Vlm Vlees Budel en de frietkar van Jan Ras natuurlijk niet vergeten en alle sponsoren.
Heeft u mooie foto’s gemaakt dan zien we die graag op onze facebookpagina of de site terug. Voor de liefhebber kan alvast in de agenda genoteerd worden 15-16-17 september GLE17.

Frietje?

Met vreugde kunnen we jullie mededelen dat er vrijdagavond van 17-19 of misschien wat langer een frietkar op de camping aanwezig zal zijn. Hij heeft een beperkt assortiment friet, kroket, frikandel en bamischijf. Helaas is het in zo’n kar niet mogelijk om de friet glutenvrij te bakken.

Benodigheden

Volgend weekend gaat het gebeuren! We hebben een paar bijzondere geocaches voorbereid. Maar daar heb je soms bijzondere hulpmiddelen voor nodig. Denk hierbij aan de volgende items:

  • Oud stripboek (om te ruilen)
  • 9V-blokbatterij
  • Mobiele USB oplader (powerbank/accu)
  • Lockpicking Tools
  • Een paar goede ogen
  • 2 AA batterijen

Tot volgende week!