Promotie

 

Hierbij willen we Filmfreak06 (Mike Bressers) in het zonnetje zetten met het behalen van zijn 1000e geocache vondst. Hij heeft er wel de Nederlandse duinen voor moeten trotseren maar het is hem gelukt en nog wel met een heel mooi shirt aan. Mike heel goed gedaan en tot GLE18!

Nieuwe lokatie

Beste bezoekers,

Als crew hebben we een nieuwe camping gevonden. Daar zal dit jaar het gehele GLE weekend plaatsvinden, inclusief het Grenslandevent op zaterdag. Deze camping is ook groter waardoor we meer slaapplaatsen kunnen aanbieden. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze mooie locatie als ons. We heten jullie dit jaar van harte welkom op Camping Riestenblik in Leende.

Houd voor meer informatie onze facebookpagina en de website in de gaten!!

Groetjes,
Grenslandcachers

Flyer

Heb je onze nieuwe flyer al gezien? Voel je vrij om hem uit te printen en op te hangen waar je maar wil! Het is een bijzondere en speciale poster, dus houd hem altijd bij de hand.

Einde GLE17

Wat een geweldig GLE weekend hebben we gehad.
Als organisatie hebben we ons uiterste best gedaan om alles soepel te laten verlopen en om de gasten een mooi programma aan te kunnen bieden. Als we nu de logjes van de events lezen en de reacties op Facebook lijkt dat heel aardig te zijn gelukt.
Daarbij waren de weergoden ons ook nog meer dan gunstig gezind.
Kortom het was weer TOP en zeker voor herhaling vatbaar.
Noteer daarom maar vast weer in de agenda 14-15-16 september 2018 hopen wij weer een mooi GLE weekend te mogen organiseren.
Houd onze Facebookpagina en website in de gaten, zodat je de leukste sneakpreviews voorbij ziet komen en als eerste weet wanneer het event online komt en de camping gereserveerd kan worden.

De Grenslandcachers