De voorbereidingen zijn weer begonnen!!

Beste GLE-fans.

Het eerste kwartaal van 2017 zit er weer bijna op. Wij als GLE team maken ons dan weer op voor een fantastisch nieuw GLE.

Staat de datum al in de agenda?

15-16-17 september GLE17

De eerste brainstorm sessies hebben al weer plaats gevonden.

Iedereen was al weer snel op dreef en onze fantasy sloeg al snel op hol.

Om zelf ook alvast in de stemming te komen, kunt u natuurlijk onze winkel bezoeken.

Winkel

Terugblik

Het is weer voorbij het GLE16, wat hebben we GENOTEN. Het weer werkte mooi mee. De camping was afgevuld vol. Dat er dan wat stroom doorgelust moet worden, soms even wachten op toilet of douche nemen we dan op de koop erbij toe. De organisatie heeft alles in goed banen kunnen leiden, maar dat had niet zonder de medewerking van de gasten gekund.
Wij als organisatie bedanken dan ook de gasten voor een TOP weekend op beide locaties, Svr Camping De Hoef Budel en Café-Zaal de Wielerbaan, daarbij willen we de catering van Vlm Vlees Budel en de frietkar van Jan Ras natuurlijk niet vergeten en alle sponsoren.
Heeft u mooie foto’s gemaakt dan zien we die graag op onze facebookpagina of de site terug. Voor de liefhebber kan alvast in de agenda genoteerd worden 15-16-17 september GLE17.

Frietje?

Met vreugde kunnen we jullie mededelen dat er vrijdagavond van 17-19 of misschien wat langer een frietkar op de camping aanwezig zal zijn. Hij heeft een beperkt assortiment friet, kroket, frikandel en bamischijf. Helaas is het in zo’n kar niet mogelijk om de friet glutenvrij te bakken.

Benodigheden

Volgend weekend gaat het gebeuren! We hebben een paar bijzondere geocaches voorbereid. Maar daar heb je soms bijzondere hulpmiddelen voor nodig. Denk hierbij aan de volgende items:

 • Oud stripboek (om te ruilen)
 • 9V-blokbatterij
 • Mobiele USB oplader (powerbank/accu)
 • Lockpicking Tools
 • Een paar goede ogen
 • 2 AA batterijen

Tot volgende week!

Zaterdagactiviteiten

Wat kunnen we dit jaar allemaal verwachten tijdens het hoofdevent op zaterdag?

 • Gratis boekje met een diversiteit aan nieuwe caches in het thema van de strips. Deze caches kunnen in GPX formaat in je GPS geladen worden, of je kunt zelf een GPX bestand downloaden op je telefoon.
 • Merchandise! Dit jaar verkopen we voor het eerst onze shirts. Je kunt jouw maat en opmaak reserveren via de website want er zijn maar een beperkt aantal shirts beschikbaar. Uiteraard zijn de bekende badges ook nog steeds beschikbaar.
 • Workshop voor beginners. We hebben een aantal ervaren trainers die al je vragen kunnen beantwoorden, maar je kan ook gratis deelnemen aan een van de workshops om 11 en 14 uur.
 • Tombola/loterij met prachtige prijzen. Lootjes kunnen tot 15:00 uur gekocht worden, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.
 • Gezamenlijke BBQ op de camping na afloop. Voor iedereen toegankelijk! Neem je eigen BBQ mee en kom gezellig naar de camping. Wil je deelnemen aan de georganiseerde BBQ, meld je dan tijdig aan via de website!
 • Gratis Wi-Fi in De Wielerbaan.

Natuurlijk staat hierbij gezelligheid en saamhorigheid weer voorop!

 

P.S. Reserveren voor de BBQ en het kamperen kan nog tot 31 augustus. De voorverkoop van het shirt is nog tot 5 september.