Activiteiten

 

Vrijdag 15 september

Vanaf vrijdag kunnen de kampeerders hun plekje opzoeken op SVR Camping “DE HOEF” in Budel (N 51° 16.241 E 005° 35.363). Reserveer nu!

Als alles opgebouwd is, volgt er tussen 20:00 en 22:00 een never-ending quiz, waarbij teams strijden om een ereplaats in onze  “hall of fame”.

https://coord.info/GC75TCJ

 

Zaterdag 16 september

Het jaarlijkse Grenslandevent wordt wederom op de zaterdagochtend en middag gehouden in Café-Zaal De Wielerbaan in Budel (N 51° 16.733 E 005° 34.899), gevolgd door een fantastisch feestmaal in de avond op de camping.

Wat kunnen we dit jaar allemaal verwachten tijdens het hoofdevent op zaterdag?

  • Gratis boekje met een diversiteit aan nieuwe caches in ons fantasierijke thema. Deze caches kunnen in GPX formaat in je GPS geladen worden, of je kunt zelf een GPX bestand downloaden op je telefoon.
  • Merchandise! Naast onze eigen merchandise zal CirCache aanwezig zijn met hun spulletjes.
  • Workshop en helpdesk voor iedereen. We hebben een aantal ervaren trainers die al je vragen kunnen beantwoorden, maar je kan ook gratis deelnemen aan een van de workshops. Geef je wensen door aan de helpdesk!
  • Tombola/loterij met prachtige prijzen. Lootjes kunnen tot 16:00 uur gekocht worden, waarna aansluitend de prijsuitreiking zal plaatsvinden.
  • Gezamenlijke BBQ op de camping na afloop. Voor iedereen toegankelijk! Neem je eigen BBQ mee en kom gezellig naar de camping. Wil je deelnemen aan de grote georganiseerde BBQ, meld je dan tijdig aan via de website!
  • Gratis Wi-Fi in De Wielerbaan.

Natuurlijk staat hierbij gezelligheid en saamhorigheid weer voorop!

https://coord.info/GC75TCM

 

Zondag 17 september

De zondag begint rustig met een gezamenlijk ontbijt op de camping. Ook dit jaar zullen de welbekende Magic Eggs weer aanwezig zijn.

https://coord.info/GC75TCT

 

Tot slot op zondagmiddag de allereerste expeditie naar de ruimte. De reis zal nog opwindender, hoger en gevaarlijker zijn dan je denkt! Kortom een uitdagende opdracht voor klimmers en daarmee een fantastisch schouwspel voor de supporters (N 51° 17.923 E 005° 35.643).

https://coord.info/GC6BNKC