Activiteiten

Alle activiteiten vinden dit jaar plaats op Camping Riestenblik in Leende (N 51° 19.369 E 005° 32.926).

 

Vrijdag 14 september

Vanaf 10:00 uur kunnen de kampeerders hun plekje opzoeken op de camping. Reserveer nu een slaapplaats!

Als alles opgebouwd is, volgt er tussen 20:00 en 22:00 een quiz waarbij teams strijden om een ereplaats. Let the games begin!

https://coord.info/GC7N7M3

 

Zaterdag 15 september

Ook het jaarlijkse Grenslandevent met aansluitend de BBQ voor iedereen zal dit jaar plaats vinden op Camping Riestenblik.

Wat kunnen we vanaf 10:00 uur allemaal verwachten?

  • Gratis boekje met een diversiteit aan nieuwe caches in ons thema “spelletjes”. Deze caches kunnen in GPX formaat in je GPS geladen worden, of je kunt zelf een GPX bestand downloaden op je telefoon.
  • Merchandise! Naast onze eigen merchandise zal er een winkeltje aanwezig zijn met hun geocaching spulletjes.
  • Workshop en helpdesk voor iedereen. We hebben een aantal ervaren trainers die al je vragen kunnen beantwoorden, maar je kan ook gratis deelnemen aan een van de workshops. Geef je wensen door aan de helpdesk!
  • Tombola/loterij met prachtige prijzen. Lootjes kunnen tot 16:00 uur gekocht worden, het moment dat de prijsuitreiking zal plaatsvinden.
  • Gezamenlijke BBQ op de camping rond 17:30. Voor iedereen toegankelijk! Neem je eigen BBQ mee en kom gezellig naar de camping. Wil je deelnemen aan de grote georganiseerde BBQ? Meld je tijdig aan via de website!

Natuurlijk staat gezelligheid en saamhorigheid weer voorop!

https://coord.info/GC7N7MD

 

Zondag 16 september

De zondag begint rustig met om 9:00 uur een gezamenlijk ontbijt. We spelen boter, spek en eieren!

https://coord.info/GC7N7P1

 

Tot slot rond 14:00 uur het spel “voetjes van de vloer”, een uitdagende opdracht voor klimmers en een speels schouwspel voor supporters.

https://coord.info/GC7N7PP